Товариство лісівників України

Новина


26
лют

Звернення Голови ТЛУ Юрія Марчука

          Дорогі співвітчизники, лісівники!
     Третій день іде страшна війна, війна за нашу землю, нашу свободу, наших дітей, наше майбутнє!
     Українці гідно тримають оборону на всіх фронтах. Лісівники завжди були і є в перших рядах захисників рідної землі  – і у Збройних силах України, і на місцях у територіальній обороні громад, і  серед волонтерів.
     У такий важкий для українців час звертаюся до колективів лісгоспів по можливості максимально підтримати сім'ї бійців, які служать у Збройних силах України, в лавах захисників територіальних громад, не забути про їхніх батьків,  адже захисник має бути спокійним за свою родину, він має знати, що його сім’я захищена, поки він захищає нашу землю від загарбників.
     Дуже важливо підтримати людей з дітьми,  які, втікаючи від війни,  залишили свої домівки і в пошуку безпеки їдуть  в західні області України.
    Потрібно знайти можливості і відкрити для їх тимчасового розміщення контори лісництв та лісгоспів, де люди можуть заночувати, почуватимуться  у безпеці, вони повинні знати, що ми єдині. Зараз це надважливо.
   Ще раз докажемо що ми непереможні. Підтримаємо наших воїнів і їх сім'ї, підтримаємо тих, хто через війну вимушено покинув свої домівки. Вірю в нашу перемогу.
    Слава Україні! Слава нації. Смерть ворогам!

    З вірою в нашу перемогу Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук