Товариство лісівників України

Новина


07
бер

Зі святом весни вас, мужні, сильні і прекрасні жінки!

       Дорогі наші жінки, колеги - лісівнички! 
      Від імені Президії Всеукраїнської ради Товариства лісівників України щиро вітаю Вас з жіночим святом - Міжнародним днем боротьби за права жінок і мир!
Саме навесні, коли пробуджується природа, ми вітаємо вас з жіночим святом, святом весни, життя, тепла. На жаль, ми черговий раз зустрічаємо його в умовах війни, де не мало б бути місця жінці, але українські берегині - це особливі жінки, які споконвіку уособлювали в собі силу, освіченість, сміливість, самовідданість, мужність і  героїзм,  і разом з тим,  доброту, любов, тендітність, витонченість і красу.
 Саме ви, наші мужні, сміливі, самовіддані і прекрасні показали свою силу, героїзм, стійкість, мужність, захищаючи нашу землю від окупантів нарівні з чоловіками, підтримуючи захисників з тилу, займаючись волонтерством, чи рятуючи дітей, вимушено перебуваючи у далеких краях. Ви здатні підкорювати світ. 
Від щирого серця бажаю, щоб  усі ваші рідні і близькі були живі і здорові, щоб діти росли у безпеці, щоб у кожній домівці були добро, мир, тепло, любов у  серцях, а кожен новий день нехай дарує силу та впевненість в собі і віру у нашу Перемогу!  
Низький уклін вам, наші Берегині! 
Слава Українській Жінці!  Слава Україні!  
Щиро, з повагою 
Голова Товариства лісівників України                              Юрій Марчук