Товариство лісівників України

Новина


23
кві

Зі світлим святом Воскресіння Господнього, святом яке є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, надії над безнадією.

      Дорогі лісівники, колеги, друзі!

   Цього року   Великдень – Великий День Воскресіння Христового в Україні випав на дуже важкий час, час війни. Війни за нашу незалежність, нашу свободу, нашу землю,  наших дітей, за наше майбутнє.
   Цього року багато українців не зможуть піти до церкви освятити паску, більшість з нас не зможуть зібратися у родинному колі,  бо родина у різних куточках України, чи світу, у багатьох немає дому, і, найболючіше, що багато українців вже ніколи не зможе з рідними зустрічати це свято…
   Війна принесла біль і горе на нашу землю, вона об’єднала українців у прагненні захисти рідну землю, родину, дітей, наше майбутнє, нашу незалежність, наше право просто жити у своїй країні.
   Лісівники, як і завжди, у важкі для країни часи, працюють для країни на всіх фронтах:  в перших рядах захисників боронять нашу землю, дають прихисток біженцям від війни, допомагають колегам-лісівникам, які постраждали від окупантів і разом з тим, у регіонах, де відносно спокійно, садять ліс і виконують свою буденну роботу.
   Вітаю всіх, хто святкує сьогодні Великдень. Ми дякуємо нашим Захисникам і молимося за них,  згадуємо загиблих  від російських загарбників…
   Бажаю всім нам перемоги над ворогом і такого довгоочікуваного миру,  бажаю, щоб  ми не втрачали близьких людей,  щоб у кожного з нас була тепла і затишна домівка а  поруч були рідні і дорогі нам люди!
Нехай Бог оберігає всіх і особливо наших Захисників, які тримають наше небо і боронять нашу землю!
   Перемоги, миру і добра у кожну хату, здоров’я  Вам і Вашим родинам.  Ми переможемо обов’язково, бо правда на нашому боці.

   Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 Слава Україні!  Слава нашим Захисникам!

З вірою у нашу перемогу
Голова Товариства лісівників України       Юрій Марчук