Товариство лісівників України

Новина


27
бер

«Життя у лісі» в малюнках школярів Рівненської громади

Волинська обласна організація Товариства лісівників України, яка віднедавна поширила свою діяльність на територію Рівненщини, долучилася до відзначення учасників конкурсу малюнку «Життя у лісі» серед учнів закладів освіти Рівненської міської територіальної громади.
   Школярі виявили неабияку активність і подали на розгляд журі 270 художніх робіт, виконаних у різних техніках, але об’єднаних головною ідеєю – необхідність збереження біологічних ресурсів планети. 
   Переможців визначали у 2 вікових категоріях: учні та вихованці 1-4 класів та 5-11 класів. Відповідно, у цих категоріях дипломами обласної організації Товариства лісівників України відзначено по 3 учасники: 
   Початкова школа: 
1. Ученицю 3 класу Школи образотворчого мистецтва Рівненського міського Палацу дітей та молоді Віру Надозірну
2. Учня Школи образотворчого мистецтва Рівненського міського Палацу дітей та молоді Гліба Боголюба
3. Ученицю 2-А класу Рівненського ліцею «Центр надії» ім. Надії Маринович Софію Савчук.
   Серед старших учасників конкурсу дипломами нагороджено: 
1. Ученицю 5 класу Рівненської гімназії № 20 Анну Оксенчук
2. Ученицю 9 класу Рівненського ліцею №13 Надію Грищук 
3. Ученицю 5-Б класу Рівненського ліцею «Центр надії» ім. Надії Маринович Дарію Ханенко.
  «Приємно вражений такою активною участю у конкурсі школярів з Рівненської територіальної громади. Надзвичайно тішить, що дітям небайдужа екологічна тематика. У всіх роботах, які дуже різні, але яскраві та особливі, відчувається та прослідковується величезна любов до лісу, його мешканців, розуміння необхідності збереження цієї екосистеми, - наголосив голова Волинської обласної організації Товариства лісівників України Олександр Рибчинський.
  Це наша перша співпраця з Екологічним центром Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Переконаний, що вона матиме продовження».
   Тож переможців конкурсу очікує захоплива поїздка та екскурсія до Музею лісу, який знаходиться поблизу м. Костопіль. 
    Загалом у конкурсі, який відбувався на базі Екологічно центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді, взяли участь вихованців 24 закладів освіти. Через свою творчість вони показали власне бачення різноманіття живих організмів навколо, а під час підготовки робіт ще здобули додаткові знання про ліс та його мешканців.
Пресслужба Волинського ТЛУ