Товариство лісівників України

Новина


28
бер

Жителі восьми сіл дружно створювали ліс у ДП «Жмеринський лісгосп»

Сьогодення диктує нам нові правила життя. Та попри воєнні події ми повинні залишатися на своїх робочих місцях для того, щоб зміцнювати нашу державну економіку та знищувати російських окупантів.
   В державних лісгоспах Вінницької області активно проходить акція "Створюємо ліси разом!" на виконання програми Президента України "Зелена країна". Активно доєдналися до неї і в ДП "Жмеринських лісгосп".
    Сьогодні дружня команда на чолі з директором держлісгоспу Бендерою П.В., головним лісничим Мацюком С.О., лісничим Людавського Зарицьким В.М. створювала ліс в Людавському лісництві. Висаджували лісові культури дуба звичайного та горіха чорного на площі 3,4 га.
   До даного заходу з неабияким ентузіазмом долучилися жителі навколишніх сіл: Лисянка, Людавка, Новоселиця, Лисогірка, Зоринці, Сербинівці, Слобода-Межирівська, Василівка. Така чималенька кількість помічників свідчить про те, що лісничий Зарицький Віктор Михайлович користується заслуженим авторитетом у місцевих мешканців.     Так, пліч о пліч, 50 учасників дійства зробили свій внесок у збагачення лісової скарбниці. Згуртованість, бадьорість, щире спілкування на свіжому повітрі принесли безліч приємних емоцій присутнім, а новостворені культури принесуть користь природі та наступним поколінням. Час показав, що українці вміють об'єднуватися! Ми разом зробимо багато добрих справ на користь його величності Лісу та спільними зусиллями наблизимо таку очікувану перемогу над окупантами-терористами російської федерації.
     - Я хочу від усього серця подякувати кожному учаснику акції за патріотизм, готовність працювати на благо рідної України, - підкреслив Петро Володимирович. – Багато років працюю в лісовому господарстві, не одну посадкову лісокультурну кампанію провів. Але цьогорічна кампанія, з усього видно, - особлива. Визвольна війна проти російського окупанта здружила людей, об’єднала, зробила уважнішими один до одного. Велика людська вдячність всім, що не втрачають оптимізму, впевненості в перемозі, почуття гумору. З такими людьми можна гори перевернути. Низько кланяюся вам, дорогі українці!
Пресслужба Вінницького ОУЛМГ