Товариство лісівників України

Новина


13
жов

«Зелена країна» у Запорізькій області: у рамках акції «Створюємо ліси разом» закладено новий дубовий гай

Всього на площі 15 га буде висаджено 90 тис. сіянців дуба звичайного.
На висадці дерев були присутні Перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Богдан Боруховський, Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталій Пунь, народний депутат України Артем Кунаєв, народний депутат Сергій Мінько, представники влади та громадськості, а також працівники державного підприємства «Мелітопольське лісове господарство».

«Я сподіваюся, що завдяки програмі Президента України «Зелена країна» та акції «Створюємо ліси разом» у областях, які мають низьку лісистість, таких як Запорізька область, ситуація зміниться. У планах по всій Запорізькій області у 2021 році висадити дерев на площі 1000 га», – зазначив Перший заступник Міністра Богдан Боруховський.

«Запрошуємо всіх долучатися до озеленення нашої країни! Реєструйтеся на висадку на нашому сайті zelenakraina.gov.ua. Також ви можете взяти участь в благодійній акції, завантажити фото з висадження дерев і відслідкувати виконання програми Президента «Зелена країна», - зазначив Перший заступник Голови Держлісагентства Віталій Пунь.