Товариство лісівників України

Новина


07
тра

За доброю традицією у Грушківському лісництві висадили «Ліс дружби»

За доброю традицією вже одинадцять років поспіль у Грушківському лісництві Кам`янського лісгоспу щовесни до лісокультурної кампанії долучається команда друзів, однодумців – лікарі, вчителі, аграрії, підприємці Кам`янського району та області. Цьогоріч захід відбувався із дотриманням всіх карантинних норм та обмежень.
Різні за професіями, але об’єднані благородними намірами, активісти вже створювали в цьому лісництві лісові культури дуба червоного, клена, берези, горіха чорного. Тож з самого початку оглянули насадження, закладені ними власноруч в попередні роки, та залишились задоволеними їхнім станом. Далі усі разом висадили 1000  сіянців дуба червоного та 100 сіянців берези.
“Добрі традиції не змінюються. З року в рік у Грушківському лісництві збираються друзі задля примноження лісових насаджень Холодного Яру. Дуже приємно, що учасники акції щороку приїжджають з дітками, онуками, які із задоволенням допомагають дорослим. Зростають діти, онуки, зростає гарний ліс, а значить спільна праця – недаремна”, – зазначає  лісничий Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу Сергій Могила.
Учасники акції зазначають, що ліс – невід’ємна та важлива складова всього живого на нашій планеті, тож необхідно примножувати зелені скарби рідного краю та разом з тим привчати дітей до гарних традицій, які вони будуть продовжувати.
Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства