Товариство лісівників України

Новина


28
лют

З теплом до армії: лісівники Центрального лісового офісу передали 1455 кбм деревини для ЗСУ

В умовах війни лісова галузь є важливою важливою підтримкою для ЗСУ. Крім злагодженої та результативної роботи на місцях, лісівники постійно допомагають Збройним силам України та територіальній обороні всіма необхідними ресурсами - деревиною, паливно-мастильними матеріалами, технікою, запчастинами
215 працівників філій залишили свої робочі місця та родину і стали на захист України! Кожен викладається на повну заради вільного життя!
На передовій і в тилу важливим ресурсом є деревина. Її використовують для будівництва фортифікаційних споруд, облаштування та укріплення позицій.
З початку 2023 року ми уже передали 136 кубометрів дров. Зимою це надважливий ресурс для війських. Дровами військові опалюють бліндажі, укриття і приміщення, в яких перебувають.
Для будівництва, укріплення та перекриття фортифікаційних споруд передали 1319 кубометрів лісоматеріалів круглих.
Філії Центрального лісового офісу працюють у посиленому режимі. Готуємося до лісокультурної кампанії та пожежонебезпечного періоду - оновлюємо техніку протипожежній інвентар. Допомагаємо Збройним силам України та цивільним, які були змушені тікати від війни. Для країни лісівники завжди були і будуть надійною підтримкою в обороноздатності.