Товариство лісівників України

Новина


13
жов

З Днем захисників та захисниць України, зі світлою Покровою Пресвятої Богородиці, та Днем Українського козацтва!

        
 Шановні захисники України, колеги-лісівники, ті, хто підтримує і допомагає боронити нашу країну і відстоювати нашу незалежність!
   Щиро вітаю усіх з Днем захисників та захисниць України, зі світлою Покровою Пресвятої  Богородиці та Днем Українського козацтва!
Це свято відданості, сили та незламності.  Сьогодні ми вшановуємо  героїв, які  у різні, важкі для нашої країни часи, стояли  і зараз стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності держави, тих, хто тримав і зараз тримає небо і кордони на вогневих рубежах країни і хто продовжує боронити її від ворогів!
    Мужньо стоять на сторожі миру, свободи, незалежності нашої країни і лісівники.
Від початку  бойових дій  близько тисячі  працівників лісогосподарських підприємств з різних куточків нашої держави пройшли бойову  службу  у лавах Збройних сил. І зараз десятки воїнів-лісівників несуть службу на  бойових рубежах.
    На жаль, 15 героїв-лісівників загинули, захищаючи східні кордони країни, нашу землю, наш спокій, наше мирне небо.
Вклоняємося пам'яті героїв, які віддали своє життя за нашу  свободу і незалежність. Схиляємо голови перед матерями, вдовами,  дітьми, які втратили своїх синів,чоловіків, батьків, рідних…
   Щира подяка всім, хто боронив нашу землю і зараз стоїть на сторожі миру і незалежності, всім, хто  носить почесне звання - ЗАХИСНИК  УКРАЇНИ!
Бажаю  всім нам перемоги, миру, а тим, хто зараз обороняє наші вогневі рубежі - якнайшвидшого повернення додому, до мирного життя.  Бажаю добра, злагоди,  щасливого майбутнього і нехай Покров Пресвятої Богородиці принесе радість і надію в кожну сім’ю
  З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!   
   З повагою
   Голова Товариства лісівників  України                           Юрій Марчук