Товариство лісівників України

Новина


01
жов

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

               ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ! 
Вчитель — це не лише складна та дуже необхідна професія, вчитель – це місія.. 
У ці дуже нелегкі для нашої країни часи освіта залишається однією з найважливіших галузей діяльності держави, а праця освітян була і залишається вкрай важливою для розвитку суспільства і  є інвестицією в майбутнє народу. 
Сьогодні через війну не всі учні, студенти, не всі педагоги мають можливість навчатися і навчати безпосередньо в навчальних закладах, багато з яких знищені ворогом, багато освітян сьогодні боронять нашу землю від загарбників, багато змушені покинути свої домівки… 
І разом з тим, освітяни гідно виконують свою місію і  роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — розумними та освіченими, справжніми патріотами України
Вітаю вас з професійним святом, бажаю мирного неба, здоров’я, сил, злагоди, тепла і добробуту! Нехай всі ваші мрії здійсняться, професійні успіхи примножаться, а промені знань, які ви несете, освітлюють шлях та відкривають широкі горизонти новим поколінням!
Дякую вам за вашу чесну, невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за все, що ви робите день за днем!
Великої перемоги, мирного неба, професійного злету!
З повагою Голова Товариства лісівників України, 
завідувач кафедри ботаніки, дендрології
та лісової селекції НУБіП України                Юрій Марчук