Товариство лісівників України

Новина


27
чер

З Днем Конституції України!

Шановні колеги, друзі, лісівники, ветерани лісового господарства!

   Двадцять п’ять років тому Верховна Рада України від імені українського народу ухвалила Основний закон нашої держави.
   Конституція України -  це той визначальний чинник, завдяки якому Україна є державою не лише за назвою, а й за суттю. Безсумнівно, найвищою соціальною цінністю була, є  і залишиться людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, безпека і недоторканність. Саме Конституція гарантує демократичні права і свободи людини, незалежність і соборність нашої Вітчизни.
   Основний закон нашої держави  увібрав в себе віковий законотворчий досвід українців і волю нашого народу самостійно творити свою волю,  впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал нації. У Конституції України задекларовані одвічні ідеали нашої нації, які засвідчують прагнення кожного з нас жити у власній, єдиній і незалежній державі.
   Нехай закінчиться війна і запанує мир на нашій землі, а злагода і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.
   Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності буде золотим правилом кожного громадянина нашої держави! Шануймо ідеї та принципи, за якими живе країна, та захищаймо їх разом!
Україна розпочинається з кожного з нас! З Днем Конституції!

   З повагою,
   Голова Товариства лісівників України                   Юрій Марчук