Товариство лісівників України

Новина


01
бер

ВОЇН-ЛІСІВНИК СЕРГІЙ ШАБЛО

46 річний Сергій Шабло – воїн-лісівник, відданий патріот України. До початку повномасштабного вторгнення працював верстатником цеху з переробки деревини філії «Конотопське лісове господарство».
“Сергій відповідальний та високопрофесійний працівник, гарний товариш і доброзичлива людина. Ніколи не стоїть осторонь добрих справ: займався волонтерством, брав участь у облаштуванні рідного міста, долучався до громадських заходів” - говорять колеги захисника. 
24 лютого 2022 року лісівник був одним із перших добровольців, які стояли під стінами військкомату в м. Кролевець. Сергій швидко зреагував, бо вже мав бойовий досвід і знав як необхідно діяти. З серпня 2014 року по вересень 2015 він мужньо боронив незалежність та цілісність України на території Донецької та Луганської областей.
Сергій входить до складу військової частини сил спеціальних операцій (ССО), тому він завжди знаходиться в гарячих точках. В даний час воїн-лісівник боронить країну під Бахмутом. 
Сергія дуже підтримує його родина - дружина Людмила і їхня донечка. В мирний час вони багато часу проводили разом. Сергій часто пригощав своїх дівчат смачними стравами, які готував власноруч. Родина з неабияким нетерпінням чекає на перемогу і на повернення тата додому. 
Як і всі ми! Дякуємо нашим захисникам!
Довідково: Зараз від філії “Конотопське лісове господарство” країну захищають 28 лісівників ( з них 25 в лавах ЗСУ, 3 - в ТрО).