Товариство лісівників України

Новина


19
вер

Вітаємо з Днем працівника лісу!

Привітання з Днем працівника лісу від Голови Держлісагентства Юрія Болоховця:
              Шановні колеги, друзі!

Від імені Державного агентства лісових ресурсів України та від себе особисто хочу привітати всю лісову родину з нашим професійним святом.

Сьогодні святкують не тільки фахівці лісового господарства, лісозаготівельних, целюлозно-паперових, деревообробних підприємств, але і всі ті, хто з любов'ю та повагою ставиться до лісу.

Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище.

Ліс - це легені всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу – це наш спільний обов’язок, не тільки працівників лісового господарства. Чисте довкілля – це наша спільна відповідальність.

Дякую усім працівникам галузі та ветеранам лісової служби за сумлінну та невтомну працю, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади. Дякую вам за  те, що ризикуєте життям, коли мова йде про захист лісу від чорних лісорубів.

Від усієї душі бажаю вам та вашим родинам міцного здоровʼя, Божого благословення, добробуту і стабільності, оптимізму. Вагомих здобутків у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.