Товариство лісівників України

Новина


28
тра

Вітаємо Віктора ТКАЧА, директора УкрНДІЛГА з обранням членом-кореспондентом НАН України

26 травня 2021 року відбулася сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було обрано дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НАН України
До нинішніх виборів Президія НАН України оголосила 32 вакансії академіків і 76 вакансій членів-кореспондентів з 96-ми спеціальностей. Конкурс претендентів був високим, на 32 вакансії академіків було висунуто і зареєстровано 79 претендентів, тобто два з половиною на одне місце, на 76 вакансій членів-кореспондентів – 287 претендентів, або майже чотири на одне місце.
Вченою радою УкрНДІЛГА для балотування на заміщення вакансії члена-кореспондента НАН України було висунуто кандидатуру директора інституту доктора с.-г. наук, професора, члена-кореспондента НААН України Ткача В. П..
За результатами виборів, що пройшли на загальних зборах Відділення загальної біології НАН України шляхом таємного голосування, членом-кореспондентом НАН України за спеціальністю «Екологія лісів» було обрано професора Віктора Ткача.
Колектив УкрНДІЛГА щиро вітає Віктора Петровича з цією непересічною подією у його житті та в житті інституту, бажає йому творчої наснаги та невичерпної енергії, нових наукових звершень та успіхів у реалізації всіх задумок і починань на благо Інституту, лісівничої науки та держави!  
                                 Колектив УкрНДІЛГА
 
Президія Товариства лісівників України приєднується до привітань колективу УкрНДІЛГА.
Вітаємо Вас, шановний  Вікторе Петровичу, з  обранням членом-кореспондентом НАН України!
Бажаємо Вам, здоров’я, добра, енергії і можливостей для втілення цікавих наукових ідей на благо вітчизняної науки і Його Величності Українського Лісу!