Товариство лісівників України

Новина


27
чер

Вітаємо переможців: лісничі отримали винагороди за перемогу у конкурсі ТЛУ на краще лісництво

На колегії Держлісагентства України кращим лісничим вручили наручні годинники з символікою ТЛУ і дипломи.
   Нагадаємо, нещодавно були оголошені результати Всеукраїнського конкурсу, організованого Товариством лісівників України на краще лісництво.  Непросто було визначити переможців. Але цього року матеріали на конкурс подали не так багато лісництв – всього 11.
   В результаті:
 Перше місце зайняло Смілянське лісництво ДП «Смілянське лісове господарство» Черкаського ОУЛМГ (лісничий –  Олексій Островський).
  Друге місце посіло Оникіївське лісництво ДП «Оникіївське лісове господарство» Кіровоградського ОУЛМГ (лісничий – Дмитро Осадчук)
  Третє місце – Литовське лісництво ДП «Тростянецьке лісове господарство» Сумського ОУЛМГ (лісничий – Володимир Гашута)
 Четверте (заохочувальне) місце розділили між собою Білківське лісництво ДП «Радомишльське лісомисливське господарство» Житомирського ОУЛМГ (лісничий – Сергій Онофрійчук) і Віньковецьке лісництво ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Хмельницького ОУЛМГ (лісничий – Анатолій Любинецький)

 За призові місця, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток лісового господарства, активну  лісівничо-просвітницьку роботу, лісництва отримали грошові винагороди (60 тис. грн. за перше місце, 40 тис. грн. за друге місце,  20 тис. гривень за третє місце, по 10 тис. грн. за четверте)  і дипломи.
  Лісничим кращих лісництв Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук вручив  наручні годинники в горіховій оправі з логотипом ТЛУ і посвідчення до них, а заступник Голови Держлісагентства України  Володимир Бондар – грамоти за високий професіоналізм  і особистий внесок у розвиток лісового господарства.
Вітаємо переможців!