Товариство лісівників України

Новина


17
січ

Випускникам шкіл: візьми участь в Олімпіаді та отримай 20 додаткових балів при вступі в НУБіП!

Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить Олімпіаду для вступників-випускників шкіл, участь у якій дає можливість отримати +20 балів до Ваших сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до НУБіП України
 
                                                           Шановні колеги!
    Враховуючи важливість для підготовки спеціалістів лісового господарства профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю інформуємо, що Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить Олімпіаду для вступників-випускників шкіл, участь у якій дає можливість отримати +20 балів до сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання та буде вирішальною при вступі до НУБіП України на спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства: деревообробні та меблеві технології, лісове господарство, садово-паркове господарство.
    Олімпіада проводиться у два тури: дистанційному та очному. Дистанційний етап олімпіади проводиться до 29 березня 2019 року (заповнені анкету та виконані завдання необхідно надіслати рекомендованим листом до університету). Учасники першого туру Олімпіади, які наберуть більше 75 балів допускаються до другого очного туру, який відбудеться 13 квітня 2019 року на базі НУБіП України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родимцева, 19, навчальний корпус № 1.
    Участь в олімпіаді безкоштовна.
    Детальну інформацію можна дізнатися на сайті НУБіП України за посиланням nubip.edu.uanode/55015 або за телефоном дирекції ННІ лісового і садово-паркового господарства: (044) 527-85-28 (заступник директора ННІ ЛіСПГ Свинчук Віктор Адамович); кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції: (044)  527-85-18 (старший викладач Дубчак Марія Юріївна)

 
З повагою
Голова
Товариства лісівників України                                                      Ю.М. Марчук