Товариство лісівників України

Новина


14
лют

Відбулося виїзне засідання Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин з питання: "Проблематика реформування лісового господарства України"

13 лютого Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин у Національному лісотехнічному університеті України (м. Львів) провів виїзне засідання на тему: «Проблематика реформування лісового господарства України».
У заході взяли участь народні депутати України, голови окремих облдержадміністрацій, заступник Міністра екології та природних ресурсів України Василь Полуйко, заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, начальники обласних управлінь лісового та мисливського господарства, уповноважені представники Кабінету Міністрів України, провідних аграрних вищих навчальних закладів, науковці і громадськість.
До уваги галузевих фахівців підприємств, підпорядкованих Державне агентство лісових ресурсів України та членів Товариства лісівників України рішення Комітету - завантажити документ у форматі pdf можна за нижче посиланням: