Товариство лісівників України

Новина


22
кві

Товариство лісівників України запрошує випускників учнівських лісництв до участі у КОНКУРСІ дослідницьких робіт

Товариство лісівників України, у складних умовах сьогодення через війну, розпочату Російською Федерацією, намагається сприяти формуванню кваліфікованого кадрового резерву лісового господарства країни. Ми розуміємо складнощі, які постали перед народом України в цей нелегкий час. Однак, дбаючи про майбутнє, треба дати дітям, випускникам учнівських лісництв, надію і можливість здобувати вищу лісівничу освіту в університетах і коледжах. І в цьому напрямку дуже важливою є робота обласних організацій Товариства по допомозі талановитій учнівській молоді обрати лісівничу професію.
   Для цього Всеукраїнський конкурс дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв, оголошений раніше листом Товариства від 11.01.2022 № 09/02, в поточному році, за погодженням з Держлісагентством, здійснюватиметься за спрощеною процедурою. Враховуючи технічні і організаційні складності для учнів і учителів учнівських лісництв,  конкурс буде проведено  дистанційно.
   Обласним організаціям ТЛУ пропонується відібрати  три кращі наукові роботи (1, 2 і 3 місце) випускників учнівських лісництв та надіслати їх у строк до 15 травня до НУБіП України в електронному вигляді на адресу: dendrology.nubip@remove-this.gmail.com
   На Конкурс подаються самостійно підготовлені дослідницькі роботи  випускників закладів загальної середньої освіти, які є учнями учнівських лісництв і мають бажання отримати вищу лісівничу освіту.
При оформленні робіт бажано орієнтуватись на вимоги  надіслані листом Товариства від 11.01.2022 № 09/02.  Конкурсні роботи бажано надсилати у форматі PDF.

  Номінант, визначений переможцем обласного конкурсу (1 місце) матиме право, за сприяння обласної організації ТЛУ, отримати направлення від лісогосподарського підприємства до вищого навчального закладу на навчання за лісівничими спеціальностями.
   Для відзначення переможців Конкурсу встановлюватимуться винагороди вид і обсяг яких визначатиметься Президією ВР ТЛУ.
Наукові роботи переможців Конкурсу будуть оприлюднені на веб-сайті ТЛУ.
Щорічний Всеукраїнський конкурс дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв у  2022 році присвячений 100-річчю з дня народження Василя Дем’яновича Байтали, міністра лісового господарства України 1980–1987 рр.

Голова
Товариства лісівників України       Юрій Марчук