Товариство лісівників України

Новина


12
жов

Щиро вітаю вас з Днем захисника України, зі світлою Покровою Пречистої Богородиці та Днем Українського козацтва!

14 жовтня держава відзначає День захисника України. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Дух козацької звитяги не згасає й сьогодні – він живе в душах українських воїнів, які стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, забезпеченні миру та спокою нашого народу на Сході нашої країни.
       Мужньо стоять на сторожі миру, свободи, незалежності нашої країни і лісівники. Від початку  бойових дій 974 працівники лісогосподарських підприємств з різних куточків нашої країни пройшли бойову  службу  у лавах Збройних сил. 43 воїнів-лісівників і зараз несуть службу на  бойових рубежах.
   15 героїв-лісівників загинули, захищаючи нашу землю, наш спокій, наше мирне небо. Вклоняємося пам'яті героїв, які віддали своє життя за нашу  свободу і незалежність. Схиляємо голови перед матерями, вдовами,  дітьми, які залишилися без своїх захисників…
   Щира подяка всім, хто боронив нашу землю і зараз стоїть на сторожі миру і незалежності нашої держави, всім, хто  носить почесне звання - ЗАХИСНИК  УКРАЇНИ! Бажаю  всім нам перемоги, миру, злагоди, щасливого майбутнього!
  З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!
     З повагою,
   Голова Товариства лісівників  України                           Юрій Марчук