Товариство лісівників України

Новина


24
гру

Привітанння Голови Товариства лісівників України Юрія Марчука

                                                          Шановні колеги!
    Аналізуючи 2018 рік, яким він був для лісівників, для лісового господарства, можу сказати, що тільки завдяки спільній роботі всіх лісівників України, колег, асоціацій деревообробників, мисливців, народних депутатів, які розуміються на проблемах лісового господарства, нам вдалося відстояти позиції галузі у змінах до Податкового кодексу. Як би важко це не було, але ті великі земельні податки, які планувалося ввести для галузі, сьогодні зменшені до мінімуму.
    У проекті закону про  концесію вже написано, що ліси не підлягають концесії, не підлягають приватизації. Це спільна робота величезних колективів, дружніх нам асоціацій, Громадської ради. Я хотів би подякувати їм всім за спільну роботу і вірю у те, що така робота буде продовжена у прийдешньому році.
    Коли дивишся у 2019-й рік, рік політичний, то вже зараз маємо відголоски цієї політики, коли дуже багато хто піариться на лісовому господарстві. Тут я хочу сказати, що ще жодна країна світу через заборони не вирішувала своїх економічних питань. Україна буде сильною, коли вона буде економічно розвиватися, коли наші люди будуть працювати в Україні, коли буде достойна зарплата, коли будуть робочі місця.
   Товариство лісівників України упродовж останнього року налагодило публічну роботу, роботу з засобами масової інформації, з дружніми нам асоціаціями, різними громадськими організаціями. Така спільна робота допоможе галузі довести свою необхідність нашій державі, довести те, що державна власність на ліси повинна бути непорушною, а 13-а Стаття Конституції України повинна виконуватися.
    Кожен громадянин України має розуміти, що таке український ліс і що ліс має пряме відношення до майбутнього країни, майбутнього кожної сім’ї і дітей в нашій країні. Це не власність конкретного бізнесу, чи конкретного керівника підприємства і ця відповідальність  за всенародну власність надважлива і вона особливо буде важка якраз у 2019-му році, важкому у політичному плані, бо це рік великих виборів. Я хочу побажати лісівникам з честю вести лісове господарство, бути гідними високого звання нашої професії.
       Щиро вітаю вас з Новорічно-різдвяними  святами!
    Нехай прийдешній рік принесе мир і стабільність нашій країні,  у ваше життя тільки хороші і позитивні емоції, а світле і прекрасне свято Різдва Христового зігріє душу і подарує надію на краще майбутнє.
   Ваші серця  нехай будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням! 
  Щиро зичу миру і спокою в кожному домі, добра, достатку, любові, щастя та душевної рівноваги!  Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

    Щасливого Нового 2019 року та Різдва Христового!


         Щиро,
           Голова Товариства  лісівників України                                    Юрій Марчук