Товариство лісівників України

Новина


03
чер

Привітання Голови Держлісагентства Андрія Заблоцького з 30-річчям від дня створення Товариства лісівників України

Сьогодні громадська організація професіоналів-лісівників – Товариство лісівників України – святкує 30 років від створення.
   30 років - здавалося б – невеликий ювілей. Але для громадської організації – це досить серйозна дата.

   Товариство лісівників України від початку свого створення об’єднало саме професіоналів, які добре знають свою справу, люблять ліс  і завжди переживають за долю лісового господарства, за його майбутнє.

   Саме тому, одним із головних напрямків роботи Товариства завжди була  робота з молоддю – підтримка  шкільних лісництв, які сьогодні є практично при кожному лісовому господарстві. Дуже значимими є конкурси ТЛУ на краще лісництво, підтримка обдарованої молоді, яка представляє Україну на різних міжнародних лісівничих змаганнях – як школярів,так і студентів ВНЗ.

   І дуже важливим є, звичайно, участь науковців, юристів, експертів  Товариства лісівників у розробці нормативно-правової бази для лісового господарства.

   Один з результатів – сьогодні у Верховній Раді України ухвалено законопроект про внесення змін до Лісового кодексу України щодо проведення національної інвентаризації лісів, у підготовці якого також брали участь експерти Товариства лісівників України на чолі з Головою ТЛУ Юрієм Марчуком.

   Хочу подякувати Товариству лісівників України за професійну підтримку лісового господарства на всіх напрямках роботи.

   Особлива подяка ветеранам лісового господарства, тим хто ініціював створення такої потужної професійної громадської організації, тим, хто розвивав її, хто зараз працює.

   Бажаю всім єдності, добра, миру, міцності духу, гарної результативної роботи на благо розвитку лісового господарства.



З повагою

Голова Держлісагентства                                                              Андрій ЗАБЛОЦЬКИЙ