Товариство лісівників України

Новина


18
лют

Президія Товариства лісівників України вітає Юрія Болоховця з призначенням на посаду Голови Державного агентства лісового господарства України

Президія Товариства лісівників України вітає Юрія Віталійовича Болоховця з призначенням на високу і відповідальну державну посаду Голови Державного агентства лісового господарства України і висловлює сподівання, що відмінні фахові знання, досвід роботи у лісовому господарстві, розуміння проблем і викликів, які стоять перед галуззю, енергія, сприятимуть розвитку лісового господарства України.

Біографічна довідка:

Болоховець Юрій Віталійович народився 18 грудня 1982 року в с. Івангород Ічнянського району Чернігівської області. У 2005 році закінчив Національний аграрний університет (лісогосподарський факультет) за спеціальністю «Лісове господарство». До 2007 року працював у Державній лісовій інспекції  Київської області.
Усвідомлюючи себе людиною ближчою до виробництва, аніж до паперів, вирішив повернутися на рідну Чернігівщину.
З 2007 до 2012 роки працював інженером та лісничим у місцевому лісгоспі, потім – директором Прилуцького лісового господарства.
З 2012 до 2020 роки працював директором Ніжинського лісового господарства.
Пройшов виробничу практику у Великій Британії і здобутий досвід успішно переніс в українські реалії.
У 2020 році був призначений начальником Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.07.2020 № 869-р Болоховця Юрія Віталійовича призначено заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України.
17 лютого 2021 р. РОЗПОРЯДЖЕННЯМ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ № 115-р Юрій Віталійович  Болоховець призначений Головою Державного агентства лісових ресурсів України з 18 лютого 2021р.
Президія Товариства лісівників України вітає Юрія Віталійовича Болоховця з призначенням на високу і відповідальну державну посаду і  висловлює сподівання, що відмінні фахові знання, досвід роботи у лісовому господарстві, розуміння проблем і викликів, які стоять перед галуззю, енергія,  сприятимуть розвитку лісового господарства України. Успіхів!