Товариство лісівників України

Новина


12
чер

Президія Товариства лісівників України висловлює щирі співчуття родинам загиблих лісівників внаслідок трагедії, яка трапилася 11-го червня поблизу с. Тарасівка Тячівського району Закарпатської області.

Офіційне повідомлення щодо трагічної події на Закарпатті:
   Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує, що 11.06.2019 р. о 17.20 год. у результаті стихійного лиха (ливневі дощі, град, які стали причиною селевого потоку) загинуло двоє працівників Тячівського лісгоспу:
   - Магей Іван Іванович, 25.09.91 р.н., лісоруб
   - Сасин Іван Михайлович , 07.08.64 р.н , лісоруб
   Працівники, повертаючись пішим ходом додому, потрапили під сильну зливу, яка супроводжувалася опадами у вигляді граду та дощу. У результаті чого відбувся витік потічка Пригудин, висота хвилі якого сягнула близько 5 метрів, спричинила селевий потік (грунт, каміння, дерева тощо), який зніс зазначених працівників підприємства, зачепивши також на шляху авто ЗИЛ-131 та інших трьох мешканців с. Тарасівка.
   Автомобіль ЗИЛ-131 не належить державного підприємства «Тячівське лісове господарство» та не виконував роботу на замовлення лісгоспу.
   Нещасний випадок стався на відстані близько 1 км від місця роботи, де потерпілі Магей Іван Іванович та Сасин Іван Михайлович працювали у робочий час.
   Розслідування нещасного випадку проводить Дубівське відділення Національної поліції України в Закарпатській області.
 Президія Товариства лісівників України висловлює співчуття рідним та близьким загиблих працівників лісової галузі.