Товариство лісівників України

Новина


26
жов

Повідомлення про оприлюднення проєкту Державної стратегії управління лісами України до 2035 року

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України оголошує про опублікування проєкту "Державної стратегії управління лісами України до 2035 року".
Метою проєкту Державної стратегії управління лісами України до 2035 року є здійснення ефективного управління лісами на основі забезпечення сталого ведення лісового господарства, збереження біорізноманіття, адаптованого до кліматичних змін лісового господарства, популяризація професії лісівника у суспільстві, забезпечення фінансової стабільності лісової галузі та формування сприятливих умов для активізації розвитку деревообробної та суміжних галузей економіки України.
Назва органу виконавчої влади, що розробив акт:
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України
Назва структурного підрозділу, що розробив акт, адреса та телефони:
Відділ лісових ресурсів Департаменту з питань надрокористування та відновлення довкілля, 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел. (044) 594-91-27, email: tarasovai@remove-this.mepr.gov.ua.
Зауваження та пропозиції до проєкту Державної стратегії управління лісами України до 2035 року приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на вказану пошту та електронну адресу.
Ознайомитися з ткестом Проєкту Стратегії можна за посиланням:

Файл для перегляду:
Proekt_Strategii___2035_07.10.20__1_.pdf1,40 Mi