Товариство лісівників України

Новина


27
бер

Пікапи вирушили на фронт

Лісівники Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства передали військовим 24 позашляховики та 20 генераторів, які отримали від колег-лісівників Польщі для підтримки Збройних сил України.
Передача транспортних засобів відбулась за участі начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, начальника Західного міжрегіонального управління лісового  та мисливського господарства Анатолія Дейнеки, заступника начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області Миколи Гуменюка та представників Збройних сил України.
Максим Козицький: «Зі Львівщини до наших захисників та захисниць у різних областях України вирушили ще 24 позашляховики та 20 генераторів. Це допомога від лісівників Польщі в межах співпраці зі Західним міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства і Головним управлінням ДСНС у Львівській області. Хоч «1000 автомобілів свободи» ми уже передали, ініціатива триває. І буде тривати доти, доки не проженемо усіх окупантів з нашої землі! Нехай автівки якнайдовше прослужать, допоможуть нашим захисникам бути ще швидшими та маневренішими. Нехай генератори допомагають заживити все, що потрібно нашим оборонцям та цивільним людям, які з різних причин залишилися жити поблизу гарячих точок. Тримаємо стрій. Переможемо!».
Анатолій Дейнека: «Лісівники від початку збройної агресії російських окупантів допомагають Збройним силам України перемогти ворога. Величезна вдячність міністерці клімату і довкілля Польщі Anna Moskva, гендиректору Lasy Panstvove Josef Kubica, а в їх особі - всім лісівникам Польщі, за допомогу у боротьбі з рашистською агресією проти України! Разом переможемо!».
Відзначаємо, що за період від початку війни лісівниками передано на потреби української армії 168 транспортних засоби, з яких: 95 – від лісівників Польщі.
Продовжуємо допомагати нашим захисникам! Працюємо задля Перемоги!