Товариство лісівників України

Новина


20
лип

Переобрано голову Тернопільської обласної організації Товариства лісівників України

Голова Тернопільської обласної організації Товариства лісівників України Ігор Гуменюк написав заяву про увільнення його від обов’язків керівництва організацією в зв’язку з переходом на іншу роботу в галузі лісового господарства.
      Про це стало відомо 19 липня, під час засідання в лісовому управлінні. «Прошу провести чергову звітно-виборну конференцію і звільнити мене від обов’язків голови Тернопільської обласної організації Товариства лісівників України у зв’язку з переходом на іншу роботу», – йдеться у заяві голови ТОО ТЛУ Ігоря Гуменюка. Відповідно до статуту ТОО ТЛУ найвищою формою правління між конференціями і з’їздом є правління Тернопільської обласної організації Товариства лісівників України.
     Як поінформував Ігор Гуменюк, минула конференція ТОО ТЛУ відбулася 17 квітня 2017 року, на якій обрано делегатів з’їзду та правління. До слова, до переліку правління входять усі головні лісничі лісогосподарських підприємств, лісничі лісництв, а також працівники апарату управління.
    Враховуючи правочинність зборів із кількості присутніх членів правління, Ігор Гуменюк запропонував кандидатуру першого заступника начальника управління Івана Приймачука. З цього приводу виступив головний лісничий державного підприємства «Чортківське лісове господарство» Роман Попіль, який висунув пропозицію підтримати Івана Приймачука на обрання його головою ТОО Товариства лісівників України, відтак правлінням її одноголосно підтримано.
     Ігор Гуменюк побажав Іванові Приймачуку успіхів на ниві захисту інтересів працівників лісового господарства та подальшому сприяти їхній професійній діяльності.