Товариство лісівників України

Новина


24
січ

Окупанти до смерті закатували Заслуженого лісівника України Володимира Носика

23 січня стало відомо про чергову жертву російської агресії: у Запорізькій області від рук окупантів загинув Заслужений лісівник України та колишній директор ДП "Пологівське лісомисливське господарство" Володимир Носик.
Народився Володимир Іванович у 1957 році в селі Калиніно Волноваського району Донецької області.

Закінчив Великоанадольський лісовий технікум у 1980 році й отримав направлення до Мелітопольського лісгоспу, де спочатку працював лісником, згодом майстром. І зовсім скоро його призначили начальником лісомеліоративної дільниці, колектив якої створював щорічно полезахисні насадження загальною площею в середньому 200 га.

А вже в 1986 році він був переведений на посаду головного лісничого Пологівської лісомеліоративної станції, де пропрацював до 1992 року. А у вересні того ж року Володимира Івановича Носика призначають директором ДП "Пологівське лісомисливське господарство". Більше 35 років свого життя він присвятив роботі в ДП "Пологівське лісомисливське господарство".

Вічна пам’ять великому лісівнику!
Трагічна загибель Володимира Івановича Носика - це потрясіння для всієї лісівничої спільноти і непоправна втрата. Щирі співчуття родині, рідним та близьким людям.
Світла пам'ять!