Товариство лісівників України

Новина


14
гру

ОБРАНО НОВОГО ГОЛОВУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА ЛІСІВНИКІВ УКРАЇНИ

У четвер, 10 грудня, відбулося засідання ради обласної організації Товариства лісівників України. На порядку денному – переобрання голови та секретаря Товариства.
Зауважимо, що Чернігівська обласна організація на 1 січня 2020 року  нараховувала   1528 членів і 14 первинних організацій. Обласну організацію ТЛУ очолював Сергій Аніщенко.
Варто зазначити, що члени товариства завжди брали активну участь в багатьох конкурсах, акціях та заходах Державного агентства лісових ресурсів України і Чернігівського облуправління лісового та мисливського господарства. Зокрема, таких як підтримка та доопрацювання змін до Закону України про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство і полювання»; Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив Євросоюзу у сфері охорони тваринного та рослинного світу; Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які стосуються підготовки собак мисливських порід до полювання, а також регулювання чисельності деяких видів диких тварин»; Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни та флори згідно міжнародних угод)».
Окрім того, обласна організація завжди висловлювала принципову стурбованість щодо сучасної форми екологічного рекету та корупційної складової, яка іноді маскується в деяких законопроектах.
За активну діяльність та вагомий внесок у розвиток лісової галузі члени Товариства відзначені подяками та грамотами.
Одним словом, діяльність обласної організації ТЛУ під керівництвом Сергія Аніщенка завжди діяла активно та цілеспрямовано.
У зв’язку з призначенням Сергія Аніщенка начальником обласного управління лісового та мисливського господарства, новим головою обласного Товариства одноголосно обрано Олександра Жука – заступника начальника облуправління, секретарем Товариства – Дениса Землянка.
Олександр Марахонько,
заступник голови Чернігівської  обласної організації ТЛУ