Товариство лісівників України

Новина


30
лис

О. Данілов провів засідання міжвідомчої робочої групи з питань збереження та відтворення лісів

У рамках підготовки до засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Секретаря РНБО України Олексія Данілова відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи з питань збереження та відтворення лісів.
Під час засідання Секретар РНБО України наголосив на необхідності впровадження дієвих практичних рішень для успішної реалізації ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна»
Зокрема він підкреслив важливість проведення інвентаризації лісів України. За його словами, у розпорядженні Державної служби статистики мають бути актуальні дані щодо кількості дерев на території країни.

Участь у засіданні також взяли участь перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Богдан Боруховський, голова Державного агентства лісових ресурсів Юрій Болоховець, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник Міністра економіки України Тарас Качка, заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукерія, в.о. Голови державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Сергій Завадський, представники інших центральних органів виконавчої влади, науково-дослідних установ, громадських організацій, фахівці Апарату РНБО України.