Товариство лісівників України

Новина


03
гру

Науковець УкрНДІЛГА переміг у конкурсі на здобуття державної іменної стипендії найкращим молодим вченим

У жовтні 2020 року Міністерством освіти і науки України було оголошено конкурс на здобуття державної іменної стипендії найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні у п’яти номінаціях. Вченою радою УкрНДІЛГА до участі в конкурсі було рекомендовано кандидатуру старшого наукового співробітника кандидата с.-г. наук Румянцева Максима Григоровича.
 У листопаді 2020 року Конкурсною комісією МОН було розглянуто подані матеріали. За результатами конкурсного відбору М. Г. Румянцев став стипендіатом у номінації «Стипендія імені Назарія Войтовича» (Наказ МОН № 1449 від 20.11.2020). Переможець конкурсу протягом 2021 року отримуватиме стипендію в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановленому на початок року.
Вітаємо Максима Григоровича з цією непересічною подією в його житті та в житті інституту! Бажаємо йому наснаги, невичерпної енергії, подальших успіхів і здобутків на науковій ниві!
Посилання на наказ МОН: https://mon.gov.ua/ua/news/21-vchenij-otrimuvatime-derzhavni-stipendiyi-dlya-uvichnennya-podij-revolyuciyi-gidnosti-ta-vshanuvannya-podvigu-geroyiv-nebesnoyi-sotni