Товариство лісівників України

Новина


18
жов

Нагрудні знаки Товариства лісівників України «Лісівнику України – за мужність і героїзм» вручили родинам загиблих лісівників

Нагрудні знаки Товариства лісівників України «Лісівнику України – за мужність і героїзм» вручили 14 жовтня – у День захисників і захисниць України, родинам загиблих лісівників: верстатнику деревообробних верстатів ДП «Клесівський лісгосп» Анатолію Саратову та навалювальнику-штабелювальнику нижнього складу ДП «Висоцький лісгосп» Петру Полюховичу.
Заступник директора ДП «Висоцький лісгосп» Сергій Киркевич передав нагрудний знак «Лісівнику України – за мужність і героїзм» дружині загиблого Петра Полюховича, профком лісгоспу надав матеріальну допомогу родині.
Лісівники ДП «Клесівський лісгосп» напередодні свята забезпечили дровами родину загиблого колеги Анатолія Саратова, а 14 жовтня вручили нагрудний знак його мамі. Колеги з лісгоспу підтримують постійний зв’язок з сім’єю нашого Захисника. 
- Вічна пам’ять, безмежна шана нашим Захисникам, щира подяка їхнім сім’я. Підтримка родин – це найменше, що ми можемо зробити у пам’ять про подвиг наших Героїв, які мужньо боролися за нашу свободу і незалежність, - зауважив голова Рівненської обласної організації Товариства лісівників Михайло Прокопчук.