Товариство лісівників України

Новина


20
кві

НАДІЙНЕ ПЛЕЧЕ РІВНЕНСЬКИХ ЛІСІВНИКІВ

Лісівники Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства цими днями передали своїм чернігівським колегам солідний гуманітарний вантаж, а саме продукти харчування та дефіцитні ліки, яких так нині не вистачає в лікарнях міста-героя Чернігова та громад, які найбільше постраждали від ворогів-окупантів.
Цей чотиритонний вантаж небезпечними нині шляхами здалеку доставили водії Андрій Шевченко та Анатолій Гудков.
Начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко щиро подякував їм за нелегку і ризиковану роботу.
- Надзвичайно вдячні рівнянам-лісівникам, котрі відтепер стали нашими постійними шефами, щоб оперативно реагувати на невідкладні потреби колег з Сіверського краю, - відзначив Сергій Аніщенко і особисто висловив сердечну подяку начальнику Рівненського  обласного управління лісового та мисливського господарства Віталію Суховичу, котрий організував цю благодійну справу. - Нині, в тяжкі для всієї України часи, нам конче необхідно відчувати вірне, надійне плече щирого друга і колеги.
Чернігівські ж лісівники, скориставшись цією гуманітарною допомогою, щедро поділилися ще й з тими, хто її теж вкрай потребує. Продукти передали дитячим закладам, а ліки - лікарням області.
Створити надійний тил для підтримки колег з найбільш постраждалих регіонів – наш святий обов’язок, - вважають всі члени президії Рівненської обласної організації профспілки лісового господарства.
Таки справді вірні друзі завжди вчасно приходять на допомогу. Бо єдність лісівничої громади – надійна запорука нашої спільної перемоги над знавіснілим ворогом. І таки «згинуть наші воріженьки, як роса на сонці…». У цьому твердо переконані чернігівські і рівненські лісівники, всі українці.
За інформацією Чернігівського ОУЛМГ