Товариство лісівників України

Новина


05
бер

На Закарпатті оголошено конкурс на «Кращий лісовий розсадник»

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з Товариством лісівників України в Закарпатській області оголошує конкурс «Кращий лісовий розсадник»
   Мета конкурсу — підвищити ефективність ведення лісового господарства та лісорозведення, забезпечити лісовідтворення та лісорозведення високоякісним садивним матеріалом.
  При проведенні конкурсу будуть враховуватися технологічні, економічні показники діяльності лісових розсадників і парників, які вирощують посадковий матеріал для цілей лісовідтворення і лісорозведення. Кращі лісові розсадники будуть визначені після оцінки заявок і презентаційних матеріалів.
   Конкурс проводиться за такими номінаціями:
1) Кращий лісовий розсадник загальною площею до 0,5 гектарів;
2) Кращий лісової розплідник загальною площею понад 0,5 гектарів;
3) Вирощування посадкового матеріалу із закритою кореневою системою.
   У конкурсі можуть взяти участь державні лісогосподарські підприємства, що мають у своїй структурі лісовий розсадник, що вирощує посадковий матеріал, призначений для цілей лісовідтворення і (або) лісорозведення. Для участі в конкурсі необхідно в період з 11 березня по 11 квітня відправити заявку в Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства, Товариство лісівників України в Закарпатській області.
На другому етапі, з 11 березня по 11 квітня конкурсна комісія Закарпатського ОУЛМГ та ТЛУ в Закарпатській області розгляне подані заявки і визначить переможців конкурсу. У журі огляду-конкурсу увійдуть керівники управління та відділу лісового та мисливського господарства.
  Остаточне рішення про нагородження дипломами учасників Конкурсу буде прийнято до 15 квітня. Інформацію надіслати  та почтову адресу прес-служби управління (pressa@zakarpatlis.gov.ua).