Товариство лісівників України

Новина


10
лис

Молодь з усієї України ознайомилася з роботою Лісівничого центру у Воротневі

Відбулися зустрічі у рамках Всеукраїнського чотириденний тренінгу «Менеджмент молодіжних центрів», що тривав 2-5 листопада. До Лісівничого молодіжного центру (Воротнівське лісництво ДП «Ківерцівське ЛГ») завітала делегація представників молодіжних центрів з усієї України – загалом 20 креативних та цілеспрямованих людей.
Координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук ознайомила гостей із напрямками діяльності закладу та зазначила, що висока результативність роботи Центру – це результат діяльності та активної позиції лісівників Волині.

Валентина Петрівна розповіла, що ідея створення такого закладу виникла у начальника управління Олександра Кватирка. І відбулося це з метою вдосконалення напрямку виховання молоді – а саме представників учнівських лісництв, а також розвитку еко-туризму.
За період діяльності Воротнів і справді став улюбленою туристичною локацією.  Тисячі відвідувачів йдуть прогулятися і відпочити на природі, ще сотні стають учасниками різних профільних заходів.

Цього разу для учасників заходу привели традиційну екскурсію екостежкою Воротнівського лісництва. Паралельно обговорили можливі напрямки подальшої співпраці.

Прессслужба Волинського ОУЛМГ

Довідково. Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, Управлінням у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації та громадська організація «Молодіжний центр Волині».

Мета: підсилити роботу команд молодіжних центрів України, підвищити їх спроможність, надавши базові знання із менеджменту та формування молодіжних центрів.