Товариство лісівників України

Новина


31
січ

Меморандум про співпрацю

Всеукраїнською громадською організацією "Товариство лісівників України" та Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь» підписано Меморандум про співпрацю.
   Меморандум про співпрацю підписали  Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук  та віце-президент «Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь»   Віктор Червоний.
   Метою підписання   Меморандуму є консолідація зусиль,  вдосконалення законодавства України про мисливське господарство та полювання, про захист тварин від жорстокого поводження, підтримка мисливців та  користувачів мисливських угідь у забезпеченні їх законних прав та забезпечення відкритості діяльності органів державної власності у згаданих сферах.
  Сторони зобов’язалися робити спільний аналіз причин порушень законодавства, аналіз  судової практики щодо оскаржень дій чи бездіяльності, рішень органів влади, що забезпечують реалізацію державної політики у сфері лісового та мисливського  господарства  у сфері охорони навколишнього природного середовища, аналізувати  порушення законодавства, проводити спільні заходи для обміну інформацією у цих сферах.