Товариство лісівників України

Новина


01
кві

Майже 20 тонн гуманітарки і 160 тисяч гривень – таку допомогу отримали сумські лісівники від своїх колег

Радість визволення, перемежована гіркотою втрат та болем зруйнованих долей…. Вона… з розбитим склом вікон, з заваленими стінами, спаленими будинками, з ранами від осколків…. Але ж радість! Радість дихати вільно і мати можливість обійняти рідних і близьких, побачити колег і разом, засукавши рукава, приступити до розчистки зруйнованого і знівеченого війною…Це про Тростянець і про те, як сьогодні організовують свою роботу тростянецькі лісівники.
   Одне з кращих підприємств Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства – Тростянецький держлісгосп – зазнало значного руйнування від нападу ворога. Місяць в окупації…Вся Україна разом з тростянчанами переживала цей жах…Та як тільки місто було визволене нашими силами ЗСУ, лісівники підприємства взялися до роботи. Розчищають територію, налагоджують роботу структурних підрозділів, починають працювати над питаннями реалізації продукції та чекають на «відмашку» йти висаджувати ліс. Адже після ворога місто і все навколо, включаючи  лісові масиви, заміноване.
   А ще тростянецькі лісівники щиро дякують всім, хто переймається їх болем і проблемами і надає їм допомогу. Днями у лісгосп прибув гуманітраний вантаж від Львівських і Закарпатських лісівників.
   Дорогі наші колеги - лісівники з різних куточків України - обласних управлінь Державного агентства лісових ресурсів України: Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства, Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, Закарпатське ОУЛМГ і всі-всі-всі!
    Ми, сумські лісівники, не перестаємо захоплюватись вашим патріотизмом!
   Ми вдячні вам за кожен грам гуманітарки, який ви передали нашій області. На сьогодні загалом це вже 20 тонн вантажу!!!
   Це предмети першої необхідності, дитяче харчування, ліки, продукти тривалого зберігання, тобто все, що необхідне для пітримки життя. Все отримане від вас було передане  тим, хто найбільше цього потребував. Вантажі розійшлися у Сумський обласний штаб тероборони, Конотопський, Охтирський, Тростянецький держлісгоспи та ін. А Товариство лісівників України направило підприємствам управління фінансову допомогу у розмірі 160 тисяч гривень.
   Якщо додати до 20 тонн гуманітарки тепло ваших сердець, ваше піклування і щирість хвилювання, помножити на ваші дзвінки і повідомлення, то цей вантаж збільшиться у вазі у багато-багато разів! Лісівники, ви неймовірні!
   У єдності сила! Коли у День Єднання ми з вами створювали спільний ролик, повторюючи саме ці слова, то тоді ми їх, мабуть, ще не настільки відчували серцем. Тепер ці слова набули ще глибшого змісту, бо звучать без пафосу, але набагато гучніше і впевненіше, бо підтверджені конкретними справами!
   Разом ми СИЛА, ми - непереможні!

На фото - будівля зруйнованої центральної садиби Тростянецького держлісгоспу.