Товариство лісівників України

Новина


28
лип

Людяність, толерантність, взаємодопомога, як прояв основ християнства – це код української нації – Віктор Чигринець

Понад дві тонни гуманітарного вантажу відбули сьогодні зранку з Сумщини у найпекельніші точки нашої країни – на Донеччину. Лісівники Сумського, Краснопільського, Лебединського, Тростянецького та Охтирського держлісгоспів Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства зібрали та відправили колегам Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства необхідні продукти харчування та предмети першої необхідності.
Не так давно сумські лісівники самі зустрічали гуманітарні вантажі, які їхали до них з різних куточків України. Тому не з чуток знають, наскільки це важливо. А ще знають, наскільки це зворушливо і скільки додає впевненості і сил.

«Так співпало, що машина відбула на Донеччину саме сьогодні. У  День Української Державності, який не випадково відзначаємо саме у день прийняття християнства нашими пращурами. Бо людяність, толерантність, взаємодопомога, як прояв основ християнства –  це, безперечно, код української нації, – говорить начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець. – Не так давно ми зустрічали гуманітарні вантажі з Вінницього, Волинського, Полтавського, Черкаського, Закарпатського, Львівського обласних управлінь. Не перестаємо дякувати колегам за допомогу і підтримку. І якщо сьогодні ми допомагаємо іншим, то це говорить про те, що ми вистояли, відновили сили і рухаємось вперед. Впевнений, що скоро так буде скрізь! Ми сильні і незламні. Віримо у нашу Перемогу!»