Товариство лісівників України

Новина


02
кві

Лісівники Житомирщини допомагають медичним закладам

Лісівники області не стоять осторонь проблем, з якими стикнулась у цей важкий час наша медична галузь. Профспілкові організації Новоград-Волинського, Городницького, Баранівського, Словечанського, Радомишльського лісгоспів та Овруцького спецлісгоспу надали фінансову допомогу районним лікарням для придбання вкрай необхідного медичного обладнання. На сьогодні виділили вже понад 130 тисяч гривень.
   Зарічанський лісгосп виділив зі свого автопарку два легкових автомобілі та передав на час епідемії районній лікарні, щоб лікарі мали на чому виїздити до пацієнтів, Олевський надав дошки для облаштування підлоги в наметах.

 Лугинські лісівники придбали для районної лікарні пульсоксиметр, а профспілки Житомирського, Попільнянського та Лугинського спецлісгоспу - засоби індивідуального захисту.

   У Словечанському  лісгоспі про пенсіонерів підприємства дбають повсякчас, надаючи ту чи іншу допомогу.
Нині  ж, в час карантину, теж прийняли рішення підтримати тих, хто є  найбільш вразливим під час епідемії. Відтак одиноким пенсіонерам, особливо тим, хто проживає віддалено, зібрали продуктові набори. Не обійшли увагою і матерів загиблих в АТО воїнів, котрі працювали в лісгоспі.

   Крупи, борошно, цукор, чай та фрукти працівники лісгоспу доправили стареньким  додому, аби тим не доводилося йти за найнеобхіднішим до магазину.
Усіх працівників підприємств лісгоспи забезпечили необхідними засобами індивідуального заходу.