Товариство лісівників України

Новина


25
бер

Лісівники завжди допомагають тим, хто цього потребує

Більше місяця українці героїчно боронять свою землю від окупантів. У надважких умовах на цей час опинилися східні і південні області України, деякі з них – на межі гуманітарної катастрофи. Відрізані від артерій постачання, залишилися без продуктів харчування, медикаментів, води, електрики, світла автотранспорту…
   Лісівники центральних і західних регіонів України  окрім виконання звичайної щоденної роботи з охорони і догляду за лісами, допомагають колегам, які опинилися у надважких умовах, у самому пеклі війни.
   Допомагають по-різному – автотранспортом  і продуктами харчування, медикаментами і засобами гігієни, наданням притулку біженцям із лінії фронту і придбанням одягу…  Всього не перерахувати.
   Президія Товариства лісівників України прийняла рішення фінансово підтримати колег: перерахувати кошти лісівникам  тих областей, які найбільше постраждали від російської агресії – це Харківщина, Луганська  і Донецька області, Чернігівщина, Запорізька область загальною сумою 400 тисяч гривень для придбання необхідних для життя речей.
   Всі лісівники України, кожен на своєму місці робить усе можливе, щоб пришвидшити нашу перемогу, бо перемога – наша спільна мета і наша спільна справа, а разом ми – сила!
   Слава Україні!
   Дякуємо захисникам!