Товариство лісівників України

Новина


28
сер

Лісівники просять не нищити рекреаційні лісові куточки і висловлюють вдячність відпочивальникам та туристам, які поважають ліси і чужу працю

Працівники лісової охорони ДП «Кіцманський ліс АПК» на кожному обході облаштували місця для відпочинку, якими можуть скористатися усі охочі. Встановлено столи, лавочки, спеціальні контейнери для сміття. Але невідомі відпочивальники «віддячили» лісівникам.
      Але невідомі відпочивальники «віддячили» лісівникам. Спочатку викрали стіл в урочищі «Гострий кілок», що знаходиться на території села Верхні Станівці. Лісова охорона встановила новий, згодом лісівники і тут відновили відпочинковий майданчик. Але щоби повитягати глибоко закопані палі, перенести стіл, потрібно неабияке зусилля. Кому з мешканців Верхніх Станівців знадобилось нищити не ними створене? І навіщо? Адже працівники нашого лісогосподарського підприємства старалися не для себе – для мешканців тих самих Вархніх Станівців, всього Кіцманського району, для гостей і туристів, які йдуть на Кіцманщину звідусіль!
     Якщо комусь потрібен стіл на присадибній ділянці – зверніться до нашого лісгоспу, ми для вас його зробимо і вам подаруємо. Тільки не поводьте себе, наче дикуни.
   Дивує також, що у багатьох випадках гості, які завітали на відпочинок до лісу, не прибирають за собою сміття. Прибирають за ними майстри лісу. Після вихідних і святкових днів вони виносять з лісових діоянок гори непотребу.
   Шановні відвідувачі лісових масивів! Просимо вас – будьте культурнішими, не демонструйте свою невихованість, не соромте себе і своїх близьких. А прибираючи сміття, будь ласка, не забирайте його разом зs столами і лавицями – залиште їх для тих, хто прийде після вас у ліс на відпочинок.
Наперед вдячні усім, хто ставиться з повагою до чужої праці і залишає після себе чисті і неушкоджені рекреаційні куточки.