Товариство лісівників України

Новина


24
кві

Лісівники передали Черкаській обласній лікарні 180 безконтактних термометрів

Лісівники Черкащини не стоять осторонь потреб громад та допомагають їх вирішувати. Цього разу підтримали ініціативу Благодійного фонду «МХП-Громаді» та зібрали кошти для придбання найнеобхіднішого для медичних закладів області.
  23 квітня начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, від імені півторатисячного колективу лісівників, разом з представниками МХП передали 180 безконтактних термометрів Черкаській обласній лікарні, яка розподілить їх відповідно  потреб по підрозділам.
   «Лісівники Черкащини роблять свій внесок у боротьбу з коронавірусом. Окрім безконтактних термометрів, ми вже проплатили кошти за 1000 захисних костюмів «Анти-СНІД». Їх вже виготовляють і найближчим часом ці важливі засоби індивідуального захисту передамо медикам. Я вважаю, це добра справа, і зараз саме той час, коли всі мають об’єднувати зусилля для подолання COVID-19», – зазначив головний лісівник Черкащини Олександр Дзюбенко.
   Щиру подяку за допомогу медичним працівникам висловив головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник.
   «Допомога, що сьогодні прибула у вигляді безконтактних термометрів, дуже потрібна медикам, щоб здійснювати свою місію при виявленні та лікуванні хворих  від коронавірусної інфекції. Через цю велику біду, яка трапилася  в усьому світі, яка зараз є і в Україні, ми бачимо, як громадськість в найскладніші часи для медицини, для держави може згуртуватися і продемонструвати найкращі якості меценатства для збереження здоров’я населення», – наголосив Олександр Дудник.
   Представник МХП, координатор Черкаського обласного штабу протидії коронавірусу Руслан Пономаренко впевнений, що тільки разом ми зможемо подолати епідемію.
   «Важливість ініціативи МХП в створенні платформи взаємовигідної співпраці бізнесу, влади і громади безумовно підтверджується тим, що постійно з’являються нові партнери, які готові долучитися та відреагувати на задоволення нагальних потреб медичної галузі. Разом ще більшою командою ми робимо важливе», – підкреслив Руслан Пономаренко.