Товариство лісівників України

Новина


26
бер

Лісівники допомагають медикам у боротьбі з COVID-19

Лісівники Франківщини не стоять осторонь проблеми з поширення коронавірусу. З моменту запровадження карантинних заходів, керівники лісгоспів Івано-Франківського ОУЛМГ створили належні умови для працівників, щоб не допустити поширення інфекції.
   Співробітників ознайомили з рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я та вжили ряд заходів: обмежили прийом громадян з особистих питань та надання адміністративних послуг (всі консультації проводяться у телефонному режимі), по можливості, деяких працівників переведено на дистанційну форму роботи. Працівників, які змушені щоденно перебувати на робочому місці, адміністрації лісгоспів забезпечили одноразовими медичними масками, рукавицями, засобами для дезінфекції рук, а також засобами для обробки робочих поверхонь у приміщеннях.

   Працівники лісгоспів Франківщини активно допомагають медичним закладам області. Лісівники Верховинського та Гринявського лісгоспів надали фінансову допомогу у придбанні апарату штучної вентиляції легень для Верховинської районної лікарні. Для Рожнятівської районної лікарні адміністрація Осмолодського та Брошнівського лісгоспів придбала кисневий концентратор.