Товариство лісівників України

Новина


08
кві

Креативні ідеї Шацького лісового коледжу

Студенти Шацького лісового фахового коледжу ім. В. Сулька (директор Ігор Жмурко) взяли участь у XХ Міжнародному студентському науковому форумі «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК».
У зв’язку із запровадженням урядових карантинних заходів конференції здійснюються у формі відео конференції в онлайн режимі з використанням платформи ZOOM.
За участь у роботі в XХ-му Міжнародному студентському науковому форумі «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК» студенти ІІІ курсу Марія Зінчук, Надія Бакун та Дмитро Кононенко отримали сертифікати та грамоти Львівського національного аграрного університету. Подяками нагороджені й викладачі вищої категорії Шацького лісового коледжу ім. В. Сулька Лариса Арват, Наталія Панасюк та Андрій Панасюк.
А третьокурсники зі спеціальності «Бухгалтерський облік» Юлія Галенза та Надія Бакун взяли участь в онлайн-захисті проєктів в ІІ Конкурсі креативних ідей «Зробимо Волинь кращою!», які проводило управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та факультет економіки й управління ВНУ імені Лесі Українки і здобули перемогу в номінації «Кращий етно-проєкт», ідея якого належить Надії Бакун. 
Вітаючи переможців конкурсу, ректор ВНУ ім. Лесі Українки, професор Анатолій Цьось зазначив: «Якщо учень чи студент, навчаючись у навчальному закладі, подає креативні ідеї для розвитку свого регіону, то він має творчі знання, він креативний. А коли ще вони навчилися створювати такі проєкти, то ці знання вони зможуть згодом реалізувати у будь-якій галузі».
Тим часом директор ВОЕНЦ Валентина Остапчук відвідала «Зимовий сад» Городоцької гімназії-філії ОЗЗСО "Прилісненський ліцей", як одну із платформ практичних дій в освітньому середовищі та зустрілася з учнями, педагогами ОЗЗСО "Тоболівський ліцей" Прилісненської ТГ, які в цей час перебували на екскурсії даної платформи. Також зустрілася з членами Городоцького шкільного лісництва, під час якої вручила сертифікат для вступу у Шацький лісовий коледж ім. В.В. Сулька кращому члену учнівського лісництва, випускниці 9 класу Мирославі Голодюк. 
Олена ГУЖ