Товариство лісівників України

Новина


23
лип

Конкурс на кращий теленарис, з питань збереження і примноження лісових багатств України

ЗАТВЕРДЖЕНО рішенням Президії Всеукраїнської ради Товариства лісівників України (протокол від 26.04.18 р. №4)
ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс Тоівариства лісівників України на кращий теленарис,
 з питань збереження і примноження лісових багатств України

Мета конкурсу, що проводиться у взаємодії з партнерськими медійними організаціями, - поширення знань про роль лісів у природі та житті людини, ознайомлення населення з вітчизняними досягненнями у справі примноження лісових багатств і раціонального їх використання, привернення уваги громадськості до питань, пов’язаних з розвитком лісового господарства України, висвітлення у ЗМІ здобутків трудових колективів, популяризація професії лісівника, посилення зацікавленості тележурналістів у відповідній тематиці.
На конкурс можуть бути подані телевізійні нариси, репортажі та інтерв’ю, що були створені і продемонстровані через центральні, регіональні та місцеві студії телебачення протягом 2016-2018 років.
Матеріали на електронних носіях надсилаються до обласних рад Товариства до 15 липня 2018 року.
Регіональні конкурсні комісії, утворені відповідними радами  Товариства та керівництвом обласних управлінь лісового та мисливського господарства, розглядають матеріали і визначають одну найкращу роботу.
Відповідну пропозицію обласні ради Товариства і обласні управління лісового та мисливського господарства подають Президії ВР ТЛУ до 1 серпня 2018 року.
До подання додається анотація про зміст теленарису, інформація про учасника конкурсу: прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, освіта, вчений ступінь, державні нагороди і відзнаки, місце роботи і посада,  домашня і службова адреси, домашній і службовий телефони, ідентифікаційний код.
Галузева конкурсна комісія розглядає подані матеріали до 1 вересня 2018 року і вносить свої пропозиції на розгляд Президії Всеукраїнської ради ТЛУ.
Для відзначення переможців конкурсу встановлюються грошові винагороди: за І місце – 10000 грн., за ІІ – 8000 грн., за Ш місце – 6000 грн.