Товариство лісівників України

Новина


17
гру

Колківські лісівники до дня Миколая подарували громаді дві автозупинки

Гарним подарунком до дня святого Миколая від колективу ДП «Колківське лісове господарство» для жителів Колківської ОТГ Маневицького району стало встановлення двох автозупинок для пасажирів.
 Одна з них відтепер матиме назву "Колківське лісництво". Її  реконструювали на місці старої  і вона гармонійно приписалася до мальовничого обійстя однойманного лісництва.
 Друга – на перехресті доріг Колки –Рудники–Чорниж  та Колки –Вараж. Ця зупинка була вкрай необхідна для жителів навколишніх сіл, адже  пронизливі вітри, дощі та пекуче сонце дошкуляли не одній людині.
Принагідно треба сказати , що колектив підприємства завжди переймався турботами місцевих громад, дбав про покращення інфраструктури. Жоден ремонт шкіл, садочків, музичної школи, храмів не обійшовся без допомоги лісівників.
  Та й вагомим внеском у покращення інфраструктури громад є надходження  податків до місцевих бюджетів. Загалом за 2018 рік уже сплачено близько 5 млн грн.
  Хочеться вірити, що співпраця колективу з громадами буде продовжуватись. Сподіваємось на розуміння важливості праці лісівників як з боку керівників місцевих громад, так і всіх жителів Колок та поблизьких сіл. А колектив підприємства і надалі буде докладати максимум зусиль, щоб робити життя своїх краян комфортнішим та щасливішим, намагатиметься здійснити їх добрі задуми.