Товариство лісівників України

Новина


29
гру

Колегія лісівників Львівщини: нагородження Відзнаками та Подяками за надання допомоги Збройним силам України і розгляд важливих питань діяльності галузі

На завершення року відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке провів начальник управління Анатолій Дейнека.
   Участь у засіданні взяли члени колегії, директори державних лісогосподарських підприємств, голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Василь Максимець, голова Громадської ради при Львівському ОУЛМГ Степан Білас та голова громадської організації «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини» Микола Когут.
   Розпочалося засідання із вручення відповідно до Наказу Міністерства оборони України відзнак та подяк лісівникам Львівщини за активну участь у будівництві оборонних фортифікаційних споруд  та надання допомоги Збройним силам України.
   Військовий капелан о. Іванюк Василь Федорович вручив

відзнаку Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» І ступеня

Анатолію Дейнеці - начальнику Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та

відзнаку Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІ ступеня

Ярославу Целеню – першому заступнику начальника Львівського ОУЛМГ за старанність, розумну ініціативу та сумлінне виконання службових (бойових) завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил та у зв’язку із святкування Дня Збройних сил України нижче пойменованих військовослужбовців Збройних сил України та інших складових сил безпеки і оборони.

      Відзнаками Командувача операції об’єднаних сил нагороджено:

Петренко Богдана Степановича – директора Турківського ДЛГП «Галсільліс»
Дмитріва Василя Миколайовича – головного лісничого ДП «Сколівське лісове господарство»
Борща Володимира Богдановича – директора ДП «Бібрське лісове господарство»

Вручено Медалі за звитягу і вірність:

 -Бикову Василю Анатолійовичу – лісничому Соснівського лісництва ДП «Жовківське лісове господарство»
 -Кіселику Ігорю Михайловичу – районному мисливствознавцю ДП «Рава-Руське лісове господарство»
 -Зубу Оресту Теодозійовичу – майстру Красненського лісопереробного комплексу ДП  «Буське лісове господарство»
 -Максиміву Андрію Петровичу – верстатнику лісозаводу ДП «Бродівське лісове господарство»
 -Яворському Івану Михайловичу – лісничому Старосільського лісництва ДП  «Бібрське лісове господарство»

 Подяками від Командувача об’єднаних сил за активну участь у будівництві оборонних фортифікаційних споруд та надання допомоги Збройним силам України

відзначили колективи державних лісогосподарських підприємств, ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» та національного природного парку «Сколівські Бескиди».
   Степан Білас вручив

Подяки ГО «Спілка учасників бойових дій в АТО, ООС Добровольців та волонтерів «Побратими об’єднані»:

Целеню Ярославу Павловичу – першому заступнику начальника Львівського ОУЛМГ, Бурмасу Василю Романовичу – начальнику відділу охорони, захисту лісу та мисливського господарства, Бойко Остапу Зіновійовичу  - директору ДП «Сколівське лісове господарство» за благодійну допомогу в скрутний для країни час бійцям Операції Об’єднаних Сил, які відстоюють честь і гідність рідної Батьківщини.
Почесною грамотою Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства нагороджено директора державного підприємства   «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Пелиньо Федіра Михайловича за особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва.

У відповідності до порядку денного головний спеціаліст – аудитор Володимир Федчишин поінформував про результати роботи з внутрішнього аудиту на підприємствах Львівського ОУЛМГ за 2021 рік.
Доповідач зазначив, що проведено аудити діяльності окремих державних підприємств, що входять до сфери управління Львівського ОУЛМГ, а саме: ДП «Буське лісове господарство» та ДП «Радехівське лісомисливське господарство» щодо законності та достовірності фінансової звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку, дотримання актів законодавства, планів, процедур з питань ведення лісового господарства. Аудиторський висновок по досліджуваних підприємствах – умовно-позитивний.
За результатами проведеного аудиту діяльності ДП «Бродівське лісове господарство» щодо оцінки якості лісокультурного виробництва отримано негативний аудиторський висновок по досліджуваному підприємству.
Про прийняті нормативно-правові акти з питань ведення лісового та мисливського господарства у 2021 році розповів начальник відділу лісового господарства управління Валерій Арманаш. Зокрема, він повідомив про затвердження Порядку ведення лісовпорядкування відповідно до наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 15.11.2021 року № 749, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2021 року.
На колегії обговорили також інші важливі питання завершення виробничої програми 2021 року.
Завершуючи колегію, Анатолій Дейнека подякував присутнім за ще один рік спільної наполегливої праці та акцентував увагу на  виконанні прийнятих рішень колегії з метою підвищення ефективності діяльності державних лісогосподарських підприємств Львівщини.