Товариство лісівників України

Новина


08
жов

Канівські лісівники зі шкільною молоддю висадили 100 дерев та кущів біля шкільного стадіону

Канівські лісівники разом з підопічними учнями шкільного лісництва Шелепуської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучились до Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента «Зелена країна». Так, спільними зусиллями оновили паркову зону біля  шкільного стадіону. Висаджували дуб, ялину  колючу, а також кущі самшиту, форзиції, чубушника, гортензії та спіреї. Всього висадили 100 одиниць саджанців дерев та кущів. До садіння також долучились працівники державної лісової охорони Софіївського лісництва та вчителі Шелепуської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Також, головна ліснича Канівського лісгоспу Інна Жила провела урок природи для учасників заходу в ході якого ознайомила учнів та вчителів Шелепуської школи з програмою Президента «Зелена країна» та розповіла про заходи, які проводитимуть лісівники впродовж двох місяців акції.
«Ми постійно співпрацюємо з місцевими закладами освіти. Дуже раді навчати підростаюче покоління бережливому ставленню до природи та примноженню лісів Черкащини. Цьогорічна осіння Акція – це чудова нагода для кожного долучитися до гарної екоініціативи», – зазначає головна ліснича Кам’янського лісгоспу Інна Жила.
Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства