Товариство лісівників України

Новина


18
вер

Юрій Марчук: З професійним святом вас, колеги!

    Шановні колеги-лісівники! Щиро вітаю вас з нашим професійним святом!
   ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ – одне з небагатьох свят, яке я святкую, починаючи з вересня 1969-го року, коли став студентом Сторожинецького лісового технікуму, це свято для мене залишилося даниною професії, даниною мундиру, даниною тих вчителів, які мене вчили, яких немає, і даниною людям, які працюють у галузі. І тому Товариство лісівників України відпрацювало систему стимулювання, нагород кращих по професії.Ми дякуємо лісівникам за роботу.
   Дуже важливо, що є люди, які заслужили своєю простою працею повагу від людей на рівні лісокультурниці, тракториста, водія, майстра лісу, помічника лісничого, лісничого, інженера, головного лісничого, це той кістяк, на якому базується лісове господарство.
   Стабільність кадрової політики, підтримка професіоналів – це один із напрямків, де Товариство бачить необхідність підтримки теперішнього керівництва галузі. А питання нормативно-правової бази – це стратегічні проблеми, якими ми будемо займатися, крім безумовних акцій, виховання дітей, створення просвітницьких центрів, які потрібні, екологічних аудиторій, роботи з вчителями шкільних лісництв, роботи з депутатами, і ще багато чого іншого, чим повинні займатися громадські організації професійного напрямку. Вважаємо, що ми – громадська організація, яка об’єднує професіоналів, і яка повинна відстоювати роботу та інтереси цих професіоналів на всіх гілках влади.
    Лісівники завжди були, є і залишаются відданими своїй справі- створювати і оберігати наші ліси для нащадків,  бо інакше у нашій професії бути не може.
    Дякую вам за нелегку повсякденну роботу!  Впевненості  Вам у завтрашньому дні, миру, добра, злагоди, достатку, любові!

   Ліс росте 80, а то й 100 і 120 років. За цей час змінюються уряди, змінюються президенти, парламенти. А ліс ріс і буде рости, а працівники лісового господарства працювали, працюють і будуть працювати задля майбутніх поколінь.
    З професійним святом вас, колеги!
З повагою,
Голова Товариства  лісівників України                             Юрій МАРЧУК