Товариство лісівників України

Новина


30
гру

Юрій Марчук: "Щасливого Нового року та щедрого Різдва!"

          Дорогі лісівники, колеги, друзі!
   Прийміть найщиріші привітання від Президії Товариства лісівників України з  нагоди Нового року та Різдва Христового.
   Минає 2021–й рік, який для державних лісогосподарських підприємств був непростим і разом з тим, знаковим. Перш за все тому, що цього року до лісового господарства була прикута увага всього суспільства. Це пов’язано на жаль, і зі змінами клімату, і, на щастя, розумінням, того, що ліс – то життя на планеті. І це не пафос, це – істина.
   Лісівники цього року своєю самовідданою працею довели, що вони в змозі виконувати поставлені завдання, вирощувати ліс, доглядати за ним і захищати його від хвороб і пожеж. Лісівники показали, що  програму «Зелена країна», ініційовану Президентом України, яка передбачає висадку 1 мільярда дерев упродовж 3-х років, зможуть виконати. Лише цього року Держлісагентство відзвітувало про висадку 240 мільйонів сіянців і саджанців.
    Цей рік є непростим, бо саме зараз йде реформування галузі.
   Цей рік є історичним для лісового господарства, бо в 2021-му під Новий рік, нарешті, Уряд схвалив Державну стратегію управління лісами України до 2035 року.
  Хочу побажати, щоб у Новому 2022-му році, у кожного з вас була впевненість у дні завтрашньому, щоб кожен працівник лісового господарства мав гарну роботу і отримував гідну заробітну плату, щоб ветерани відчували до себе увагу і повагу, щоб до галузі держава ставилася, як до системи, яка дає екологічні, економічні і соціальні чинники на десятки років.
   Бажаю,  щоб усі управлінські рішення, які приймаються, були на благо кожного українця і кожного працівника лісового господарства.
   Особлива подяка і шана тим, хто захищає наші кордони, і тримає наше небо задля того, щоб ми могли мирно жити, працювати і святкувати.
   Світла пам’ять тим, хто не зустрічає це свято разом з нами, бо пішли на небеса…
   Зичу кожній сім’ї  миру, добра,  удачі, злагоди і любові!    Божої Благодаті та родинного достатку Вам і Вашим рідним!
   Щасливого Нового року та щедрого Різдва!

Щиро і з повагою Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук