Товариство лісівників України

Новина


08
гру

Добрі справи вершаться спільними зусиллями

Сьогодні стартувала всеукраїнська акція «Нагодуй птахів взимку», організована Державним агентством лісових ресурсів України та екологічним проєктом «Озеленення України» Книги рекордів України. В рамках акції були виготовлені годівнички для птахів, що зимують у населених пунктах.
Щоб привернути увагу до важливості піклування про пернатих, у Голосіївському парку імені Максима Рильського відбулася презентація акції. Участь у заході взяли третій Президент України Віктор Ющенко, в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко, фахівці Державне агентство лісових ресурсів України та КП УЗН Голосіївського району. 
Загалом по Києву буде розміщено майже 800 годівничок. Частину з них організатори передали школам та дитсадкам. Районні КП УЗН столиці вже почали розвішувати годівнички у парках та скверах. 
Лісопаркові господарства, що входять до КО «Київзеленбуд», також щороку виготовляють годівнички для столичних лісів – цього сезону близько 100 штук розмістять там, де їх бракує.